Fagområder

VVS-, køle- & energisystemer

Et behageligt indendørsklima året rundt og et effektivt og fejlfrit vandforsyningssystem er grundpiller i et moderne byggeri. Tyréns udvikler løsninger inden for VVS-, køle- og varmepumpeinstallationer samt energisystemer fra idéstadie til færdige byggedokumenter.

For Tyréns er hele byggeriet med dets installationer et system. Vi ønsker at installationerne skal forstærke brugernes oplevelse af byggeriet ved at skabe et godt indendørsklima. Ved at forene funktionelle, økonomiske og arkitektoniske værdier med teknologi kan vi skabe bæredygtige systemer og byggerier for fremtiden.

Tyréns solide viden og erfaring inden for VVS-, køle- og energisystemer gør at vi påtager os projekter med stor teknologisk sværhedsgrad og projekter som kræver ekstra varsomhed eller krav ud fra en kulturhistorisk og arkitektonisk synsvinkel. Vi skaber også avancerede systemer til industrianlæg med eksempelvis renrumskrav og EX-klassificerede miljøer.

Tyréns rådgiver inden for varme, ventilation og sanitet (VVS) medvirker til opbygning, pleje og forædling af VVS-installationer. Sammen med vores stærke kompetence inden for køle- og varmepumpeteknik kan vi levere komplette løsninger til byggeriets klima- og energisystem.