Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Hvis du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, installatør, anerkendt statiker eller ved en masse om et af vores 22 fagområder, så hører vi gerne fra dig.

Send dit CV og gerne en kort beskrivelse af dig selv til jlu@tyrens.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

 

Ved at indsende en ansøgning og CV til os, giver du os samtidig tilladelse til at behandle den data du har fremsendt. Dataen vil kun blive anvendt til at vurdere et match med vores virksomhed og vil kun blive gemt indtil vi har vendt tilbage.

 

 

Om Tyrens:

TYRÈNS A/S – er en kreativ, nytænkende og fagligt kompetent rådgivende ingeni­ørvirksomhed med omkring 65 ansatte i Danmark, som alle sidder i moderne lokaler i Herlev. Virksomheden er i vækst og vil vokse ansvarligt i de kommende år og sigter på at blive omkring 100 ansatte. Tyréns A/S er en del af vores moderselskab Tyréns AB i Sverige og vi har ca. 2400 ansatte i Sverige og England og Danmark og vi dækker en lang række kompetenceområder indenfor byggeri og anlæg.

Vores værdier og kultur bygger på at være nysgerrige og åbne for nye muligheder i samspil med vore kunder og kollegaer. Vores værdier understøttes af vores fondsejede ejerstruktur, hvilket betyder, at størstedelen af vores indtjening geninvesteres i vores medarbejdere via uddannelse og forskningsprojekter.

Tyréns A/S blev grundlagt i Danmark i 1945 og indgik i 2014 som et datterselskab i Tyréns AB. Se www.tyrens.se og www.tyrens.dk.