Sektorer

Bygninger

Tyréns arbejder med bygninger i alle størrelser og former som bruges til forskellige formål. I alle byggeprojekter - store som små, nybyggeri som ombygninger – tilbydes helhedsløsninger. Tyréns er en af de førende rådgivere inden for BIM.

Vi tilbyder vores kunder helhedsløsninger til alle typer af byggeprojekter. Som projektleder tager vi totalansvar for gennemførelsen, og vores ingeniører analyserer og designer bærende strukturer.

Vores arbejde inden for Building Information Modelling (BIM) har gjort os til en af de førende inden for området, og vores rådgivere kan varetage mange forskellige roller efter behov. I takt med at vores samfund bliver mere og mere udsat for støj, spiller vores akustikere desuden en mere og mere vigtig rolle. At samarbejde med alle parter er for os en selvfølgelighed og en grundforudsætning, som leder til høj kvalitet og lønsomhed for vores kunder.

Vores arbejdsmåde udvikles konstant i samarbejde med vores kunder. Vores måde at organisere, administrere og lede projekter kompletteres med en bred erfaring inden for projekteringsledelse, byggeledelse, installationskoordinering samt besigtigelse og kontrol. Vi har en mangeårig og anerkendt kompetence som ingeniører af bærende strukturer kompletteret med spidskompetencer inden for avanceret brug af beton, stål og træ samt kvalificerede ydelser inden for lette konstruktioner og murværk.

Gennem helhedsløsninger giver vi dig fuld adgang til vores kompetence inden for energi, fugt og bygningsvedligeholdelse, akustik, projektering i 3D og desuden en kobling til virtuelt byggeri gennem vores erfaring med et stort antal nybyggeri- og ombygningsprojekter. Vores ambitiøse, egenfinansierede forsknings- og udviklingsarbejde gør, at du blandt vores medarbejdere finder både industri-forskerstuderende, doktorer og adjungerede professorer. Vi samarbejder for helheden.

Kontakt gerne en af vores medarbejdere nedenfor, så fortæller vi mere om fordelene ved at arbejde med Tyréns.