Sektorer

Industrier er samfund i miniature

Tyréns brede viden inden for samfundsbyggeri er en garanti for at vi kan tage et helhedsgreb omkring industriernes behov for tjenester. I vores samarbejde med industrien har vi særligt fokus på miljø, projektering, informationshåndtering og risikohåndtering.

Det kan dreje sig om alt fra den miljøprofilering, som kræves for at tiltrække både arbejdskraft og kunder til at reducere omkostninger ved at spare energi, minimere affaldsproblemer og kemikalieanvendelse.

Vi kan miljøkodeksen og ved hvordan man udfører tilladelsesprocesser. Miljø- og energiområderne er ofte komplekse og foranderlige. Ved hjælp af vores samlede erfaring kan du gøre det rigtigt med det samme. I arbejdet med risikohåndtering og sikkerhed kan vi bidrage med projektering af brandsikring ud fra forenklede og analytiske metoder for altid at finde den bedste løsning ud fra enkelte forudsætninger i sikringsbehov og personsikkerhed.

Tyréns risikoanalyser går både ud fra de behov og de love og regelsæt som gælder for håndteringen inden for hvert specifikt industriprojekt. Vi hjælper til ved tilladelsesprocesser ved at støtte arbejdet med at udvikle rutiner og uddannelser for personalet og deltager i processer og møder med myndigheder.

Listen kan gøres meget lang, men det vigtigste finder du hele tiden i vores arbejdsmåde. En arbejdsmåde hvor bredden af vores samlede viden altid kan give dig adgang til den spidskompetence du behøver. Vores helhedssyn gør at vores kunder kan specialisere sig.

Kontakt gerne en af vores medarbejdere her ved siden af, så fortæller vi mere om fordelene ved at arbejde med Tyréns.