Vildtbanegård III

Tyréns A/S er underrådgiver med ansvaret for anlæg, konstruktioner og installationer på renoveringen af Vildtbanegård III, en sag på i alt 378 lejligheder.

I de sidste fem år er der sket en løbende og omfattende renovering af Ishøjs største sociale boligområde, Vildtbanegård-området. I 2015 kom turen til Vildtbanegård III, den tredje etape af boligområdet, som omhandler renovering af i alt 378 lejligheder.


Tyréns A/S blev valgt som underrådgiver på projektet, og har ansvar for anlæg, konstruktioner og installationer.

Vores ydelser omfatter energirenovering af facader, nye vinduer og døre. Ny underbeklædning til tagudhæng, samt opretning af tagrender. Desuden renovering af baderum/toiletter med nye stigestrege og faldstammer.


Projektet indeholder yderligere opgaven om at ombygge det tidligere fælleshus til ungdomsboliger. Huset har en unik trekantet-form og er placeret i et hjørne mellem to bygninger, hvilket betyder man skal tænke kreativt i ombygningen- og indretningen af ungdomsboligerne. Samtidig skal der opføres et nyt og større fritliggende fælleshus, hvor Tyréns A/S også har ansvaret for konstruktioner og installationer på nybyggeriet.

Tyréns A/S har derudover også ansvaret for omlægningen af P-arealer og kloakering, affaldsøer og oprettelse af supplerende udebelysning i forbindelse med P-arealerne.


Det har været vigtigt for bygherre at inddrage og informere deres beboer igennem hele processen, da renoveringen står på over en årrække og samtidig står på imens beboerne stadig bor i deres lejligheder.

I projektet indgår der derfor en del kommunikationsopgaver. Disse omhandler alt fra beboerinddragelse og afholdelse af infomøder til workshops, som skal sikre at beboerne oplever renoveringen positivt og føler sig inddraget i processen.