ÄNGELHOLM (LINDAB) ARENA – ÄNGELHOLM, SVERIGE

Med ambitioner om en ishockeybane, der kunne leve op til kravene for eliteniveau, samtidig med at kunne fungere som moderne mødested, har Tyréns været med til at etablere Ängelholm Arena.

Projektet omhandlede en total renovering, modernisering og udvidelse af hockey klubbens Rögle BK’s hjemmebane (tidligere kendt som Ängelholm
skøjtebane).

Visionen for projektet var blandt andet at oprette en skøjtebane, der kan rumme krav til hockey på eliteniveau. Samtidig med at den er et moderne mødested med ishockey som hovedfokus, og giver publikum bedre underholdning og sport.
Endvidere skulle hallen have mulighed for alternative anvendelser: begivenheder, frokost- og madmetropol, kultur, konferencer og udstillinger.

Der blev udarbejdet en plan for renoveringen af skøjtehallen og i starten af 2009 var den helt færdigbygget med en kapacitet på 3.000 siddepladser.

I 2015 kvalificerede Rögle BK sig til SHL (den svenske eliteserie i Ishockey) hvilket betød at arenaen skulle ombygges for at få en større tilskuerkapacitet (og hedder nu Lindab Arena).
Dette betød bl.a. at isen skulle sænkes 60 cm for at man kunne udvide kapaciteten med yderligere 1.000 siddepladser. Desuden skulle området omkring arenaen tilpasses til de nu over 5.000 tilskuer arenaen har plads til.