Bæredygtighed

Hos Tyréns er vi med til at skabe forudsætninger, som styrer og påvirker menneskers hverdag. Vi arbejder målbevidst for at skabe innovative løsninger, som bidrager til robuste, omkostningseffektivt og miljømæssigt stabilt byggeri.

Tyréns medarbejdere kan udvikle bæredygtige løsninger og levere bæredygtige ydelser af mange forskellige slags. Vi driver også et ambitiøst internt bæredygtighedsarbejde for at leve som vi skal, hvilket blandt andet beskrives i Tyréns bæredygtighedsredegørelse. Sammen med Sven Tyréns Stiftelse og andre financierer lægger Tyréns medarbejdere et stort engagement i udviklingsprojekter for bæredygtigt byggeri og infrastruktur og i sidste ende et bæredygtigt samfund.

Tyréns er engageret i eksempelvis Avfall Sverige, Sweden Green Building Council, Svenska stadskärnor, Nätverket för Hållbart Näringsliv respektive bæredygtigt byggeri og forvaltende i koldt klima, genvindingsindustrierne og støtter også satsninger som hallplatsen.nu. Inden for rammerne af det europæiske netværk SEEN (Strategic European Expertise Network) medvirker vi i et benchmarkingprojekt, hvor de deltagende virksomheder gennemgår, hvordan man arbejder med og kommunikerer bæredygtighedsspørgsmål.

Ønsker du at vide mere om vores ydelser inden for bæredygtighed, så kontakt os, så fortæller vi mere om vores bæredygtighedsarbejde.

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}