Engagement

Tyréns engagement bygger på vores værdier

For os er det vigtigt at engagere os i spørgsmål som følger vores værdier og de gode livsbetingelser vi stræber efter. Derfor støtter vi årligt SOS Børnebyer, Barnens Regnskog og Kræftens Bekæmpelse. Engagerede medarbejdere har desuden startet WASSUP (Water and Sanitation Support), en uafhængig forening dannet af ansatte hos Tyréns.

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse arbejder for at færre får kræft, flere overlever kræft og at folk får et bedre liv efter kræft. Dette gøres bl.a. ved at støtte kræftforskning, yde rådgivning til kræftramte og pårørende og ved hjælp af at uddanne og dele viden om forebyggelse.
www.cancer.dk 

SOS Børnebyer
SOS Børnebyer er verdens største organisation, som tager sig af forældreløse og forladte børn og giver dem et hjem, en familie og uddannelse. Siden starten i Østrig i 1949 har SOS Børnebyer bygget og drevet børnebyer i 132 lande.
www.sosbornebyerne.dk

 Barnens Regnskog

Barnens Regnskog er en ideel forening som arbejder med at redde tropiske skove og truede miljøer omkring dem. Tyréns har frikøbt 625.000 kvm regnskov i det nordlige Costa Rica. Skoven grænser op til Santa Rosa Nationalpark, som er listet som verdensarv.
www.barnensregnskog.se


WASSUP

WASSUP (Water and Sanitation Support) er en uafhængig forening, som er dannet af ansatte hos Tyréns og er åben for alle som arbejder eller som har arbejdet inden for Tyréns. Formålet er, med indsamlede penge fra Tyréns-ansatte, at støtte udenforstående projekter som giver konkrete resultater i form af rent drikkevand, forbedret grundvandsforhold og funktionelle økologiske sanitetsanlæg. Tyréns ledelse støtter WASSUP og fordobler medarbejdernes indskud.
www.wassup.se

{{item.Firstname}}-{{item.Lastname}}

{{item.Firstname}} {{item.Lastname}}

{{item.Title}}

{{item.Office}}

{{item.Phone}}

{{truncateEmail(item.Email)}}

{{VCardText}}